Oregon,  Pacific Crest Trail

12. DEN- civilizace, jídlo a nero day🥰; míle 1907,2

4. 7. 2023

Zase jsme spinkali jako miminka, Martinovo chrápání už mě ani trochu netankuje🤣, a ano, tuto větu si budu opakovat doma, až se budu stěhovat vedle do pokoje🤣. Dnes bylo ale opět chrápání dvojité, paní vedle si večer dala do nosu, až to bylo cítit i u nás ve stanu🙈, a pak zařezávala snad ještě víc než Martin🤣.


Ze spacáku se hrabu jako první, venku mě totiž upoutá krásně teplé světlo a já si uvědomím, že svítá 😍, to si nemohu nechat ujít 😍:

Venku na mě dokonce už čeká i moje věrná smečka, tak si ji nejdřív pěkně spočítám a pak ukážu, odkud se může nasnídat, pár volných nepokousaných míst ještě mám🤣. Když se moji miláčci nasnídají, tak připravím snídani pro nás a pro jistotu se s ní zase zavřeme do stanu, to kdyby přišel na snídani ještě nějaký opozdilec🤔🙏🤣:


Už jsme celkem sehraní, takže nám to netrvá dlouho a v 7:00 už stojíme v pozoru 😍, dnes namotivovaní, jak nejvíc to jen jde- cítíme burger😍😍, už za 14 km🙏🙏.
Ještě než vyrazíme, tak si každý zkontroluje svou pěchotu… jeden tisíc dvě stě padesát čtyři 😳😳, Tonda, kde je Tonda??🤔🤔. Kouknu na Martinův pluk a uvidím Tondu, jak nahání Marušku 😳🙏, písknu k noze, tohle si nechte na večer 🤔 a jsme kompletní, může se vyrazit👍🏃.


Dnes je tedy cíl jasný, Shelter Cove Resort, který se nachází u jezera, pádíme, co nám nohy stačí a jdeme zase kolem krásných jezírek a samozřejmě, že si ještě před civilizací omejeme nožky smraďošky ve sněhu 😍😍:

A… v 10:30 nás tady teda máte 🤣, koukejte se o nás pěkně postarat🤣:

Ihned si objednáváme burgera, já bez sýru, snad to nepopletou🙏a za chvíli se cpeme, jak kdybychom týden nejedli🤣, ale my vážně nejedli pořádné jídlo 5 dní jako🙈, a je to teprv druhý burger, myslím, tady🤣:

Po vydatném obědě, který v nás jen zahučí, dobíjíme elektroniku, nahráváme videa na YouTube a kocháme se nádherou kolem, dnes se tu slaví velký svátek – Den nezávislosti. Máme pocit, že se sem sjela celá Amerika 😍:

Místní obchod s restaurací

Poté se přesuneme na PCT kempoviště a opravujeme zlomenou tyčku od stanu😥, snad vydrží 🙏🙏, už máme těch ztrát (hlavně ty moje růžové pantofle😭😭) a poškození nějak moc😥:

Po snad zdárné opravě proběhne sprcha, 3 minutová😳😳🙏, ty jo takovým fofrem se po pěti dnech vydrhnout, to je mazec🙈, hlavu nestíhám, ani nohy nedostaly takovou péči, jakou by měly mít 🙈, ale hlavně že se stihl umýt zbytek🤣🤣:

A hlavněěěě… když je ten významný den😍, tak Amíkům udělám trošku radost a kupuju si nové botičky 😍😍, bože můj, ty se budou nosit, to se nožky budou mít 😍🙏:

Odpoledne pak už jen posedáváme u jezera, šploucháme unavené nožky v příjemně studené vodě, to je pro ně ta největší odměna🙏, a plánujeme další míle:

Nabíjecí stanice pro hikery
Kotník už protestuje, vidíte vlevo tu bouli?😥

No a jak nejlépe zakončit dnešní slavnostní den😍? To se prostě musí 🤣, musíme přeci mít dost energie na další opravdu náročný úsek… čekají nás totiž Tři sestry❤️:

Foto z aplikace Farout, kterou používáme na trailu
13. DEN- Slunce, vedro a pár facek a Na Komárově u lesa 😭🙈; míle 1926, 1
11. DEN- noví domácí mazlíčci, Summit Lake a Diamond Peak Wilderness; míle 1899

4 komentáře

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *